Lagerhotel i Glostrup

Din opbevaringsekspert

Skal du have opbevaret dit tekniske udstyr, men er i tvivl om hvilken temperatur, luftfugtighed og sikkerhed der skal være i rummet? Så skal du overlade opgaven til TJW Teknik. Vi tager hånd om dit tekniske udstyr fra start til slut. Vi er eksperter i opbevaring, så du kan være helt sikker på, at dine ting bliver opbevaret på bedste vis uden at blive beskadiget.

Vores lagerhotel ligger i Taastrup, kun en kort køretur fra Glostrup. Har du udfordringer med at transportere dit tekniske udstyr til vores lagerhotel, så hjælper vi også gerne med det. Hvis du har særlige præferencer, sørger vi for i en dialog med dig, at skabe præcis den løsning der passer til din virksomhed og dit tekniske udstyr.

Lagerhotel Glostrup

Vores lagerhotel nær Glostrup er 1700m2, så der er masser af plads til dit udstyr. Lagerhotellet er overvåget, så du kan sikkert overlade dit tekniske udstyr til os. Vores dygtige lagermedarbejdere står klar til at tage imod din opgave, og har årelang erfaring med at håndtere specialvarer og udstyr samt pakning af dette. Ved at opbevare dit tekniske udstyr på vores lagerhotel, kan du spare udgifterne til egne lagerfaciliteter. Vores kunder er både store og små kunder, så tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe.

Brug for et lagerhotel nær Glostrup? Kontakt os i dag!

Hos os vil du få følelsen af at have dit eget lager med personale. Vi har en meget professionel og personlig indgangsvinkel til vores kunder. Vi betragter nemlig vores kunder som vores samarbejdspartnere. Vi går derfor altid den ekstra mil for vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 70 223 266 eller skrive til os på email tjw@tjw-teknik.dk. Det er fuldstændig uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Sidebar