Lagerhotel i Tåstrup

Søger du sikker opbevaring af teknisk udstyr? Vi sikrer at tørt og sikker opbevaring i vores 1700m2 store lagerhotel. Ved at lade os overtage opbevaringen kan du spare udgifterne til egne lagerfaciliteter. Udover at vi stiller vores rum til rådighed, så sørger vi ligeledes for forvaltning og administration. Vores lagerhotel er opvarmet, så der ikke opstår frost, hvilket kan resultere i ødelagte genstande.

Hos os vil du opleve følelsen af at have dit eget lager med personale. Vi har en meget pragmatisk og personlig indgangsvinkel til vores kunder, og vi betragter vores kunder som vores samarbejdspartnere. Vores kunder er både store og små kunder, så tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe.

Opbevaring Tåstrup

Vi er eksperter i opbevaring og håndtering af teknisk udstyr. Du kan trygt overlade dit tekniske udstyr til opbevaring i vores lagerhotel i Tåstrup. Så har du brug for opbevaring på et sikkert lagerhotel nær København, som ligger tæt på motorvej, så skal du vælge TJW Teknik. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak.

 

Sidebar