Lagerhotel i Tåstrup

Lagerhotel Taastrup – garanteret sikker opbevaring

Søger du sikker opbevaring af teknisk udstyr? Vi sikrer dig tør og sikker opbevaring i vores 1700m2 store lagerhotel i Taastrup. Ved at lade os overtage opbevaringen kan du spare udgifterne til egne lagerfaciliteter. Udover at vi stiller vores tørre og overvågede lagerrum til rådighed, så sørger vi samtidig for forvaltning og administration. Vores lagerhotel er ligeledes opvarmet, så der ikke opstår frost i dit udstyr, som kan resultere i ødelagte genstande. Du

Hos os vil du opleve følelsen af at have dit eget lager med personale. Vi har en meget pragmatisk og personlig indgangsvinkel til vores kunder, og vi betragter vores kunder som vores samarbejdspartnere. Vores kunder er både store og små kunder, så tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe.

Opbevaring Taastrup

Vi er eksperter i opbevaring og håndtering af teknisk udstyr. Du kan trygt overlade dit tekniske udstyr til opbevaring i vores lagerhotel i Tåstrup. Så har du brug for opbevaring på et sikkert lagerhotel, som ligger tæt på motorvejen, så skal du vælge TJW Teknik. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak.

Gode lagerhotel priser  – Kontakt os og få et tilbud

Hos TJW Teknik får du høj kvalitets opbevaring til en rigtig god pris. På vores lagerhotel i Taastrup sparer du udgifterne til egne lagerfaciliteter. Du slipper også for at tænke på forvaltning og administration. Vores erfarne og professionelle personale tager sig af det hele for dig. Hos os skal du bare læne dig tilbage og vide at dit udstyr er sikre hænder hos os.

Lyder vi som de rette til at passe på dit udstyr? Eller har du nogle spørgsmål til os om vores service? Så er du mere end velkommen til at ringe på telefon +45 70 223 266 eller skrive til os på tjw@tjw-teknik.dk. Begge er helt uforpligtende!

Sidebar