Lagerhotel i København

Overvåget og opvarmet lagerhotel tæt på København

Hos TJW Teknik tilbyder vi opbevaring af al teknisk udstyr, palle- og stykgods i vores 1700m2 store lagerhotel tæt på København. Ved at opbevare dine ting hos os, kan du være sikker på at det bliver opbevaret sikkert. Lagerhotellet er nemlig udførligt overvåget på alle tider af døgnet. Derudover sparer du udgifterne til egne lagerfaciliteter. Udover at vi stiller vores rum til rådighed, så sørger vi ligeledes for forvaltning og administration. Vores lagerhotel er opvarmet, så der ikke opstår frost, hvilket kan resultere i ødelagte genstande.

Et kvalitets lagerhotel til stærke priser

Hos TJW Teknik får du kvalitets opbevaring til en god pris. På vores lagerhotel nær København tager vi hånd om dit udstyr, som var det vores eget. Vi ved, hvor vigtigt det er for ens sindsro, at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt ens ting er godt beskyttet.  Derfor sætter vi en store ære i at sørge for, at du kan læne dig tilbage med ro i sindet og vide at dit udstyr er sikkert og godt opbevaret.

Skal vi opbevare dit udstyr? Eller vil du gerne høre mere om vores lagerhotel? Så kan du kontakte os i dag på telefon +45 70 223 266 eller skrive til os på email tjw@tjw-teknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Opbevaring nær København

Vores lagerhotel er beliggende i Taastrup, kun 15km syd for København. Så har du brug for opbevaring på et sikkert lagerhotel nær Roskilde, Glostrup eller København, som ligger tæt på motorvej, så skal du vælge TJW Teknik. Hvis du har problemer med at transportere dit tekniske udstyr ud til vores lagerhotel, så giver vi også gerne en hjælpende hånd med det.

Ring til os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig.

Sidebar