Lagerhotel Roskilde

Tørt, opvarmet og overvåget lagerhotel

Vores 1700m2 store lagerhotel ligger i Taastrup – kun en kort køretur fra Roskilde. Vores lagerhotel nær Roskilde er opvarmet, så dine varer ikke bliver beskadiget af frost og kolde temperaturer. Hos os skal du ligeledes ikke frygte fugt, for det er der intet af i vores trygge og sikre lagerrum. Lagerhotellet rummer mange forskellige muligheder for opbevaring af alt slags udstyr, om det er arkiv, eller større eller mindre emballeret eller uemballeret teknisk udstyr. Hos os er dit tekniske udstyr i de bedst mulige hænder.

Lagerhotellet er overvåget af vores dygtige medarbejdere, som alle har mange års erfaring med håndtering af teknisk udstyr. Ønsker du at spare penge på udgifterne til egne lagerfaciliteter, så er TJW Teknik det oplagte valg.

Kontakt os på telefon +45 70 223 266 og lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbevare dine ting bedst mulig.

Opbevaring Roskilde

Er du nervøs for at dine nuværende lagerfaciliteter har skadelig effekt overfor dit tekniske udstyr? Så skal du overveje at lade TJK Teknik stå for håndtering og opbevaring. Hvis du har særlige præferencer, sørger vi for i en dialog med dig, at skabe præcis den løsning der passer til din virksomhed og dit tekniske udstyr. Vores kunder er både store og små kunder, så tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på håndtering af dit tekniske udstyr.

Gode lagerhotel priser nær Roskilde

Hos TJW Teknik får du høj kvalitets opbevaring til en god pris. På vores lagerhotel tæt på Roskilde sparer du udgifterne til egne lagerfaciliteter. Du skal ligeledes ikke tænke på forvaltning og administration, for det tager vi også af. Du kan blot læne dig tilbage med ro i maven og vide at dit udstyr er sikkert og godt opbevaret.

Lyder vi som de rette til at opbevare dit udstyr? Så kan du ringe til os på +45 70 223 266 eller skrive til os på tjw@tjw-teknik.dk.

Sidebar