Lagerhotel Roskilde

Vores 1700m2 store lagerhotel ligger i Taastrup – kun en kort køretur fra Roskilde. Vores lagerhotel nær Roskilde er opvarmet, så dine varer ikke bliver beskadiget af frost og kolde temperaturer.  Lagerhotellet rummer mange forskellige muligheder for opbevaring af alt slags udstyr, om det er arkiv, eller større eller mindre emballeret eller uemballeret teknisk udstyr. Hos os er dit tekniske i de bedst mulige hænder.

Lagerhotellet er overvåget af vores dygtige medarbejdere, som alle har mange års erfaring med håndtering af teknisk udstyr. Ønsker du at spare penge på udgifterne til egne lagerfaciliteter, så er TJW Teknik det oplagte valg.

Opbevaring Roskilde

Er du nervøs for at dine nuværende lagerfaciliteter har skadelig effekt overfor dit tekniske udstyr? Så skal du overveje at lade TJK Teknik stå for håndtering og opbevaring. Hvis du har særlige præferencer, sørger vi for i en dialog med dig, at skabe præcis den løsning der passer til din virksomhed og dit tekniske udstyr. Vores kunder er både store og små kunder, så tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på håndtering af dit tekniske udstyr.

Sidebar