Transportfirma København

Hos TJW Teknik ApS er vi eksperter i håndtering og klargøring af it, kopimaskiner og andet teknisk udstyr. Vi er et erfarent transportfirma, som leverer topservice til København og omegn. Vi er altid i dialog med vores kunder, så vi kan skræddersy vores løsninger efter dine behov. Udover transport, så tilbyder vi ligeledes opbevaring, via vores lagerhotel. Vi leverer professionelle løsninger, så sikkerheden omkring dine genstande er i top. Vi følger altid udviklingen i branchen, så vi kan sikre den bedste løsning, til den bedste pris.

Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores Værdier:

Hos TJW stræber vi hele tiden efter at leve op til de servicemål, vi har sat os og som vi anser for at være grundlæggende for at drive en professionel virksomhed indenfor transportbranchen.

  1. Transport til tiden
  2. Kvalitet i arbejdet
  3. Professionalisme
  4. Sikkerhed i top
  5. Seriøsitet og troværdighed
  6. Optimal kundeservice og kundepleje

Alle vores chauffører er teknisk uddannet , serviceminded og klædt på til opgaven.

Som transportfirma i København lægger vi vægt på at:

– der konstant er fokus på vores chaufførers trivsel og kompetenceniveau
– at arbejdet udføres rigtigt første gang
– at der er en professionel og seriøs ledelse i virksomheden
– at informationsniveauet til medarbejdere og kunder er i top

Brug for et transportfirma i København? Kontakt os uforpligtende

Vores transportfirma i København er klar til at levere professionelle højkvalitets løsninger til dig. Vi har mere end 15 års erfaring i transportbranchen. Hos os er dine genstande håndteret, transporteret og beskyttet på allerbedste vis af erfarne chaufører, som sætter en ære i at gøre et godt og gedigent stykke arbejde. Skal vi hjælpe dig med din transport og opbevaring af dit it udstyr?

Ring til os, ganske uforpligtende, på telefon 70 223 266 eller skriv til email tjw@tjw-teknik.dk og få et godt tilbud og en personlig løsning.

 

Sidebar